YellowRadio.grΠοδόσφαιρο
Ροή ειδήσεων

Το καλύτερο ξεκίνημα της πενταετίας

Η σεζόν άρχισε… στραβά με τον αποκλεισμό από την Αράζ και την ήττα από τον Παναιτωλικό, όμως η κατάσταση έχει βελτιωθεί.

Με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο, ο Άρης μετράει μόνο νίκες και “μαζεύει” θετικά αποτελέσματα. Με το νέο τρίποντο του Σαββάτου, οι κιτρινόμαυροι έφτασαν τους 9 βαθμούς σε σύνολο τεσσάρων αγώνων στη Super League.

Αυτή η συγκομιδή, μάλιστα, είναι η υψηλότερη για τον Άρη την τελευταία πενταετία, όσον αφορά τους τέσσερις πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος. Η τελευταία φορά κατά την οποία οι κιτρινόμαυροι είχαν περισσότερους βαθμούς στην πρώτη τετράδα παιχνιδιών στη Super League, ήταν την αγωνιστική περίοδο 2020/21, όταν είχαν 10 βαθμούς σε τέσσερα ματς.

Από το 2021, η καλύτερη συγκομιδή βαθμών στο πρωτάθλημα έχει “γραφτεί” φέτος, καθώς πέρυσι (2024) ο Άρης είχε πέντε βαθμούς στους πρώτους τέσσερις αγώνες, το 2023 άρχισε τη σεζόν (2023/24) με τέσσερις βαθμούς, ενώ το 2022 και το 2021 οι κιτρινόμαυροι είχαν από επτά βαθμούς τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

O AΡΗΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ:

Σεζόν 2025/26: 9 βαθμοί

Σεζόν 2024/25: 5 βαθμοί

Σεζόν 2023/24: 4 βαθμοί

Σεζόν 2022/23: 7 βαθμοί

Σεζόν 2021/22: 7 βαθμοί

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button