Ποδόσφαιρο

Το… κίτρινο στέκι στην Αρκαδία: «Όλοι εδώ έχουν τον Άρη στην καρδιά τους»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Απόστολος Γενιτσαριώτης, ο Αρειανός που κρατάει ψηλά την κιτρινόμαυρη σημαία στην Τρίπολη.

Ο κ.Γενιτσαριώτης διατηρεί μία απολύτως κιτρινόμαυρη ταβέρνα στην Κυνουρία της Τρίπολης και δηλώνει με περηφάνια ότι είναι Αρειανός.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά ανέφερε:

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις θα βρεις έναν Αρειανό! Βρισκόμαστε στην Κυνουρία Τρίπολης, μία παραθαλάσσια περιοχή της Αρκαδίας. Στην ταβέρνα που έχουμε τρώει ο Μποροβύλος, ο κ.Καϊμενάκης αλλά και αρκετοί παίκτες του Αστέρα.

Για το αν τρώνε οι Σουάρεθ και Φερνάντεθ στο μαγαζί του:

Ο Σουάρεθ έρχεται να φάει ψάρι, το αγαπημένο του μενού είναι μπακαλιάρος ψητός στα κάρβουνα, γαρίδα σαγανάκι, μύδια σαγανάκι και όχι μόνο. Στην Αρκαδία φανταστείτε δεν έτρωγαν Μύδια, εγώ τα έφερα.

Για την καταγωγή του:

Προέρχομαι από την Κριθιά, είχα και εκεί ταβέρνα. Τότε είχαμε τον Super 3 Κριθιάς που ήμουν και στο Δ.Σ., τότε είχα Δευτέρα ρεπό, πήγαινα στο Παλέ την Πέμπτη και την Κυριακή το Χαριλάου για αυτό με… έφερε η γυναίκα μου εδώ κάτω.

Για το πως αντιδρούν οι Αρκάδες όταν τους λέει ότι είναι Άρης:

Τον Άρη τον έχουν στην καρδιά τους, άλλωστε όλοι είχαν γίνει από το μπάσκετ Αρειανοί, αλλά και όλοι οι Αρκάδες αγαπάνε πολύ την Θεσσαλονίκη.

Για το εγγόνι του:

Έχω κάνει το εγγόνι μου Αρειανό, όταν πηγαίνω στην Θεσσαλονίκη παίρνω και τον μικρό.

Για το τι είναι ο Άρης για εκείνον:

Ο Άρης είναι Θεός, όλα τα αλλάζουμε ομάδα δεν αλλάζουμε! Αλλάζουμε και γυναίκα και κόμμα, ομάδα ποτέ. Με έχουν στιγματίσει πολλές στιγμές, ιδίως οι στιγμές από το 85 μέχρι το 90 σε μπάσκετ αλλά και ποδόσφαιρο.

Για το αν έχει κειμήλια του Άρη στο μαγαζί:

Έχω σημαίες, έχω κασκόλ, έχω φωτογραφίες με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη και τα άλλα παιδιά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button