Ποδόσφαιρο

Το… κάλεσμα στον Βίντρα!

Ο Ματσέι Βίντρα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που είναι στη λίστα του Άρη, όσον αφορά την ενίσχυση στο επιθετικό κομμάτι, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κιτρινόμαυροι δεν ερευνούν απλά την περίπτωσή του, αλλά βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με την πλευρά του Τσέχου ποδοσφαιριστή, στον οποίο έχουν προτείνει να έρθει την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, για να πάρει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας.

Το θέμα στην υπόθεση του Βίντρα είναι ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη πέρυσι τον Απρίλιο και είχε ως αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Άρης δεν προχώρησε περισσότερο το ενδιαφέρον του για τον ποδοσφαιριστή τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Πλέον η αποκατάσταση του Τσέχου πηγαίνει καλά, γεγονός που προκύπτει από τα αποτελέσματα του τελευταίου ελέγχου της κατάστασής του, από τον γιατρό ο οποίος τον χειρουργήσει. Τα κοινοποίησε μάλιστα ο ίδιος ο Βίντρα με ανάρτησή του στο twitter… «καταπληκτικά νέα. Μετά την επίσκεψή μου στον χειρουργό Άντι Ουίλιαμς είμαι ακόμη πιο κοντά στην επιστροφή μου στο γήπεδο», σημειώνοντας ότι ο γιατρός του είναι ενθουσιασμένος από την κατάσταση του γονάτου.

Στις επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, σημαντικό ρόλο παίζει και ο Γιακούμπ Μπράμπετς, καθώς οι δυο τους διατηρούν φιλικές σχέσεις από την κοινή τους παρουσία στην Εθνική Τσεχίας, ενώ έχουν και τον ίδιο ατζέντη. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν ήδη επικοινωνήσει, για την προοπτική να γίνουν συμπαίκτες και στον Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button