Βόλεϊ
Ροή ειδήσεων

Το ιδανικό ντεμπούτο της Λούκιτς

Εξαιρετικό ξεκίνημα για την ακραία από τη Σερβία, η οποία ήταν η κορυφαία στο παιχνίδι με τις Αμαζόνες.

Ο Άρης κέρδισε με 3-0 τις Αμαζόνες σε έναν αγώνα που δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για την ομάδα του Νίκου Μπουτσουρή. Σημαντικά συμπεράσματα είναι δύσκολο να βγούνε, αλλά είναι αδύνατον να μη γίνει αναφορά στη Νικολίνα Λούκιτς.

Η ακραία από τη Σερβία ήρθε για να έχει δεύτερο ρόλο στο επιθετικό κομμάτι, γνωρίζοντας ότι οι περισσότερες μπάλες (ιδίως οι καλές) θα πηγαίνουν σε Άμποτ και Κουλερκάν. Εκείνη θα έπρεπε να κάνει τη διαφορά στην υποδοχή και την άμυνα.

Απέναντι στις Αμαζόνες όμως έκανε τη διαφορά, πραγματοποιώντας ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Είχε 18 πόντους με εξαιρετική αποτελεσματικότητα (14/25 επιθέσεις), παίρνοντας μάλιστα μερικούς κρίσιμους πόντους προς το τέλος του πρώτου σετ.

Το δεύτερο σετ ουσιαστικά το καθάρισε μόνη της, παίρνοντας πέντε πόντους στο ξεκίνημα (2 άσοι) για να φτάσουν οι κιτρινόμαυρες στο υπέρ τους 8-2 και από εκεί και έπειτα δεν υπήρχε επιστροφή.

Το πρώτο δείγμα για τη Λούκιτς ήταν θετικό, με τον Άρη να μοιάζει με μία ομάδα η οποία θα μπορεί να βρει σημαντικές λύσεις στην επίθεση από όλες τις παίκτριες της.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button