Βασικά ΘέματαΜπάσκετ
Ροή ειδήσεων

Το θέμα του Παλέ πρέπει να προχωρήσει

Η αρχή έγινε με τις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση για την παραχώρηση του Αλεξανδρείου Μελάθρου για τα επόμενα 9+9 χρόνια, αλλά πρέπει να υπάρξει και συνέχεια.

Στη συνάντηση που έγινε στην Αθήνα ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, με τον πρόεδρο του Α.Σ. Άρης και αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ, Αχιλλέα Ρουσιαμάνη και τον πρόεδρο των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Βιολιτζή, συζητήθηκε το θέμα της παραχώρησης του Αλεξανδρείου στους κιτρινόμαυρους.

Στο τραπέζι ήταν κυρίαρχο τη θέμα της εξεύρεσης λύσης για τη χρήση του από τον Άρη, όπως ανέφερε και στις δηλώσεις του στο “Yellow Radio 101,7” ο Λευτέρης Αρβανίτης, αναζητείται λύση, προκειμένου να παραχωρηθεί το γήπεδο στον Άρη για τα επόμενα 9+9 χρόνια.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι απαιτούνται μια σειρά από ενέργειες, προκειμένου να λυθούν κάποια σημαντικά ζητήματα, ώστε να μπορούν οι κιτρινόμαυροι να προχωρήσουν στην εμπορική εκμετάλλευση του γηπέδου, γεγονός που θα βοηθήσει τα μέγιστα στην οικονομική ισχυροποίηση και εξυγίανση του Συλλόγου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button