Το «ευαίσθητο» σημείο της Καρδίτσας, που πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Άρης
Ένα στοιχείο που πληγώνει τους Θεσσαλούς τη φετινή σεζόν.
Επιστροφή στην αγωνιστική δράση επιφυλάσσει αυτό το Σάββατο για τον Άρη, που μετά την αναβολή του ντέρμπι, υποδέχεται την Καρδίτσα.
Το σύνολο του Νίκου Παπανικολόπουλου ολοκλήρωσε τη φετινή του ευρωπαϊκή παρουσιά με ένα «διπλό» στην έδρα της Τόφας, φτάνοντας μέχρι τις 16 καλύτερες ομάδες του BCL.
Τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο καλά βέβαια στην Ελλάδα για τους Θεσσαλούς, που μετρούν μόλις 5 νίκες και χρειάζονται επιτακτικά αποτελέσματα, έτσι ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία.
Ένα από τα στοιχεία που τους έχει φέρει στο σημείο αυτό είναι τα λάθη, καθώς μετρούν 15.1 κατά μέσο όρο, τα περισσότερα δηλαδή στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κανείς ότι η Καρδίτσα παίζει στις 72.7 κατοχές, τις λιγότερες δηλαδή στο πρωτάθλημα.
Πρόκειται για ένα θέμα που αντιμετωπίζει η επόμενη αντίπαλος του Άρη σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να πιέσουν, έτσι ώστε να προκαλέσουν λάθη.




