Βόλεϊ

Το εκρηκτικό ξεκίνημα του Λεοζάο σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο!

Ξεκίνησε με… φόρα ο Βραζιλιάνος αθλητής!

Ο έμπειρος διαγώνιος έρχεται στην Pre League με στόχο να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει τον Άρη να πετύχει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Πρόκειται για έναν εντυπωσιακό (2,08) διαγώνιο ο οποίος είναι ο δεύτερος ψηλότερος στην ιστορία του Άρη, ενώ έχει εμπειρία από μερικά από τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο.

Πέρυσι αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας, σε μία από τις πιο δύσκολες διοργανώσεις στον κόσμο μαζί με Ιταλία, Πολωνία και Τουρκία και έκανε τη διαφορά.

Μάλιστα ειδικά το ξεκίνημα του ήταν… εκκωφαντικό! Κατάφερε να πετύχει 31 πόντους στην πρεμιέρα της σεζόν σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με 30/49(!) επιθέσεις και έναν άσσο, με το +/- του να είναι στο 16, κυρίως λόγω μερικών χαμένων σερβίς.

Εντυπωσιακά ξεκίνησε και στο δεύτερο παιχνίδι με 23 πόντους (22/41 επιθέσεις) και 19 στο +/- του.

Σαφώς δεν συνέχισε με τον ίδιο τρόπο μέχρι το τέλος, αλλά όπως είναι λογικό αν είχε πάνω από 20 πόντους με πάνω από 50% αποτελεσματικότητα ανά παιχνίδι θα ήταν σχεδόν απίθανο να έρθει στην Ελληνική Pre League.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button