Ποδόσφαιρο

Το διαχρονικό ενδιαφέρον για Πιερό

Ισραηλινό δημοσίευμα αποκάλυψε την κατάθεση επίσημης πρότασης του Άρη στη Μακάμπι Χάιφα για την αγορά του Φρανζί Πιερό, ο οποίος είναι στα «ραντάρ» του Άρη εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια, με την οικονομική διαφορά να καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την απόκτησή του.

Το καλοκαίρι του 2022 ο Άρης δεν είχε εξετάσει απλά την περίπτωση του Φρανζί Πιερό, αλλά είχε φτάσει στο σημείο κατάθεσης επίσημης πρότασης για την απόκτησή του. Στην πραγματικότητα, ο φάκελος του 29χρονου διεθνούς επιθετικού από την Αϊτή προϋπήρχε στα γραφεία της ΠΑΕ, από τότε που η γαλλική αγορά ήταν αυτή στη οποία είχε εστιάσει το club. Μετά την εντυπωσιακή σεζόν (2021-22) που είχε κάνει ο Πιερό με τη φανέλα της Γκινκάμπ, αυτός ο φάκελος ανοίχθηκε ξανά. Τελικώς η Γκινκάμπ τον παραχώρησε στη Μακάμπι Χάιφα έναντι 1.6 εκατ. ευρώ ενώ οι ετήσιες απολαβές του παίκτη ξεπέρασαν το 1.000.000 ευρώ.

Χθες, ο Ισραηλινός Τύπος αποκάλυψε ότι ο Άρης κατέθεσε πρόταση αγοράς του παίκτη στη Μακάμπι Χάιφα, η οποία τον έβγαλε… στο σφυρί γιατί το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και στις προσπάθειες που έκανε για την επέκτασή του, εισέπραξε αρνητικές απαντήσεις.

Η πρόταση του Άρη δεν ξεπερνά τα 1.5 εκατ. ευρώ και δεν μπορεί να «ανέβει» περισσότερο, γιατί και οι οικονομικές απαιτήσεις του Πιερό είναι αρκετά υψηλές. Στην πραγματικότητα, αυτές καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη, έως και ανέφικτη την περίπτωσή του.

Βέβαια όλο αυτό υποδηλώνει κάτι πολύ συγκεκριμένο και είναι η προσπάθεια απόκτησης βασικού σέντερ φορ. Ξεκάθαρα υποδεικνύει ότι ο Λορέν Μορόν δεν θα είναι στην ομάδα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς τόσο ο Ισπανός επιθετικός, όσο και οι κιτρινόμαυροι περιμένουν την επίσημη προσφορά από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας κι εφόσον αυτή ικανοποιεί τις απαιτήσεις τους, αυτομάτως θα βάλουν τη σφραγίδα τους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button