Ερασιτέχνης

Το γέλιο της αρκούδας! Ο Ηρακλής που ανέβηκε χάρη σε μη ένσταση του Άρη θέλει να πάρει ματς με τον Ολυμπιακό στα χαρτιά

Η διαφορά του Άρη με τις υπόλοιπες ομάδες φάνηκε για μία ακόμη φορά!

Ο Άρης πέρυσι έδωσε μεγάλες μάχες στη διάρκεια της σεζόν και έφτασε μια ανάσα από την άνοδο του στην παραπάνω κατηγορία, αλλά ηττήθηκε καθαρά και δίκαια από τον Ηρακλή στον τελικό που έκρινε τον προβιβασμό.

Οι κιτρινόμαυροι θα μπορούσαν παρόλα αυτά να έχουν ανέβει κανονικά, επιμένοντας στην ένσταση που αρχικά είχε καταθέσει ο έφορος της ομάδας.

Παρόλα αυτά η διοίκηση του Α.Σ. Άρης τόνισε ότι δεν θέλει να πάρει την άνοδο με αυτόν τον τρόπο και θέλουν τα παιχνίδια να κρίνονται στο γήπεδο.

Ο Ηρακλής τόνιζε με κάθε τρόπο το παραπάνω και μετά την απόσυρση της ένστασης του Άρη πήρε απόλυτα δίκαια την άνοδο του για την Α1.

Όμως η ζωή πάντα έχει τον τρόπο να δείχνει τις διαφορές σε όλα τα επίπεδα, με την ομάδα του Ηρακλή την δεύτερη μόλις αγωνιστική του πρωταθλήματος να καταθέτει ένσταση για να πάρει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στα χαρτιά.

Όπως αναφέρει το basketplus.gr: «Η Γυναικεία Ομάδα του Ηρακλή κατέθεσε ένσταση για κακή συμμετοχή παίκτριας του Ολυμπιακού Μόρισον Ζίο καθώς η φετινή προκήρυξη του Πρωταθλήματος Γυναικών αναφέρει πως επιτρέπεται η συμμετοχή τριών ξένων παικτριών. Ο Ολυμπιακός στο προηγούμενο παιχνίδι του χρησιμοποίησε άλλη ξένη παίκτρια, νομίζοντας πως επιτρέπεται το rotation στις ξένες, όπως ίσχυε πέρσι».

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ηρακλής δεν κάνει κάτι παράνομο και η κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να λειτουργεί όπως η ίδια αποφασίζει, σίγουρα όμως οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button