Ποδόσφαιρο

Το… βάρος στο φορ!

Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο οι άνθρωποι του Άρη έχουν ρίξει όλο το βάρος στην απόκτηση επιθετικού, καθώς ο Μπούργος τον θέλει στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι προπονήσεις ξεκίνησαν και ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωράει στους κιτρινόμαυρους, που θέλουν τα κλείσουν όσα περισσότερα κενά γίνεται, ενόψει του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και των φιλικών παιχνιδιών που θα δώσουν επί αυστριακού εδάφους.

Προεργασία έχει γίνει σε όλα τα μέτωπα, ωστόσο προτεραιότητα φαίνεται να έχει δοθεί στην περίπτωση του φορ. Η αναζήτηση συνεχίζεται εντατικά και με προσοχή για τον εκλεκτό της επίθεσης, ο οποίος ιδανικά θα βρίσκεται στις υπηρεσίες του Χερμάν Μπούργος, κατά την παρουσία του Άρη στην Αυστρία.

Αυτή τη στιγμή έχουν ξεχωρίσει δύο επιλογές και εκεί έχουν ρίξει όλο το βάρος οι κιτρινόμαυροι, με τις διαπραγματεύσεις να είναι σε καλό δρόμο. Στόχος είναι μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να έχει ανακοινωθεί η απόκτηση ενός επιθετικού, κάτι που έχει ζητήσει επισταμένως ο Χερμάν Μπούργος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button