Ποδόσφαιρο

Το βάρος στον Πάρντο!

Ο Άρης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, στοχεύοντας στη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας του, με τον Ισπανό μέσο να είναι ένας από τους παίκτες που… περιμένει ο Άκης Μάντζιος.

Είναι πολλά τα στοιχεία που δουλεύτηκαν και γενικά γίνεται μια προσπάθεια, ώστε ο Άρης που θα παρουσιαστεί από δω και στο εξής να είναι βελτιωμένος προς το καλύτερο.

Δε λείπουν βέβαια τα ζητήματα, ο προβληματισμός για τα οποία ενισχύεται και από τα προβλήματα τραυματισμών. Ίσως το πιο σημαντικό, έχει να κάνει με τον παίκτη που θα είναι ο συνδετικός κρίκος της μεσαίας γραμμής με την επίθεση

Ο Λούκας Ρουπ και ο Μάνου Γκαρθία είναι στα… πιτς κι έχουν μέλλον μέχρι να επιστρέψουν, ο Σουλεϊμάνοφ και ο Σαμόρα που δοκιμάστηκαν είναι πολύ επιθετικογενείς και θα μπορούσαν να παίξουν τη θέση σε συγκεκριμένα παιχνίδια, ενώ και ο Νταρίντα, που το έχει κάνει στο παρελθόν, για την ώρα, είναι περισσότερο αναγκαίος για… λίγο πιο πίσω. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια, πως με τον Τζούρασεκ υγιή δεν θα γίνει.

Έτσι ο κλήρος πέφτει στον Ρουμπέν Πάρντο, ο οποίος προφανώς κι «έχει» τη θέση, αλλά μαζί με το τεχνικό επιτελείο, προσπαθεί να φτάσει στα επιθυμητά αγωνιστικά στάνταρ.

Σταδιακά πήρε λεπτά συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά φάνηκε πως χρειάζεται χρόνο για να ανταποκριθεί πλήρως στο ρόλο του. Ήδη πάντως, έχει αρκετά βελτιωμένα νούμερα και σίγουρα, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button