Μπάσκετ

Το αξέχαστο φάουλ στον Νότε το οποίο αξίζει… όσκαρ εφευρετικότητας

Oι διαιτητές είτε χρειάζονται οφθαλμίατρο είτε χρειάζονται… άμεσα αντικατάσταση.

Tα όσα έγιναν στο παιχνίδι με το Περιστέρι θα κάνουν καιρό να ξεχαστούν, με τους διαιτητές να κάνουν δώρο τη νίκη στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη. Από όλα τα όμορφα σφυρίγματα πάντως, υπάρχει ένα που αξίζει… όσκαρ.

Πρόκειται για το τρίτο(;) φάουλ στον Τζέι Ντι Νότε. Ο Άρης στο δεύτερο δεκάλεπτο κατάφερε να βρει λύσεις από τον Αμερικανό, με τους διαιτητές να υποδεικνύουν ένα φάουλ στον ίδιο το οποίο θα ήταν το τρίτο του.

Έγινε φάουλ στον παίκτη του Περιστερίου; Βεβαίως και έγινε! Μόνο που μπερδεύτηκαν οι διαιτητές στο… ποιος το έκανε, μοιάζανε άλλωστε οι δυο τους. Από τη μία πλευρά το φάουλ χρεώθηκε στον Νότε, ενώ στην πραγματικότητα είχε γίνει από τον Νετζήπογλου.

Άλλωστε… μοιάζουν οι δυο τους. Ποιος δε θα μπέρδευε τον μαύρο μαλλί του Νετζήπογλου με το ξανθό του Νότε; Για το χρώμα του δέρματος δε μιλάμε καν.

Αποτέλεσμα αυτής της διαιτητικής… έμπνευσης ήταν το να αποχωρήσει ο Νότε και ο Άρης να δεχθεί σερί από το Περιστέρι, μέχρι να καταλάβουν οι διαιτητές τελικά ότι ο Νότε δεν είναι… λευκός με μαύρο μαλλί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button