Διεθνή

Το «αντίο» του Κόντε στην Ίντερ

Ο Αντόνιο Κόντε είπε το δικό του αντίο στην Ίντερ, την οποία και αφήνει πρωταθλήτρια Ιταλίας έπειτα από 11 χρόνια. 

«Τι εκπληκτικό ταξίδι αυτά τα δυο χρόνια! Κάθε μέρα μεγαλώναμε περισσότερο, με περισσότερη δύναμη, αποφασιστικότητα, θέληση και θυσίες, καταφέρνοντας να σπάσουμε τη λογική της μετριότητας. Χωρίς δικαιολογίες, χωρίς άλλοθι, αλλά με δουλειά και αφoσίωση. Ολα αυτά σε συνδυασμό με σεβασμό και προπόνηση. 

Ξαναφέραμε το πρωτάθλημα στην Ίντερ έπειτα από 11 χρόνια, αλλά πάνω απ ‘όλα, ξαναφέραμε την Ίντερ στη θέση που της αξίζει για την ιστορία και την παράδοσή της. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όποιον βοήθησε για να το κάνουμε πράξη. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, το τιμ, τον πρόεδρο, τη διοίκηση και όλοι τους ανθρώπους που μας βοήθησαν και μας υποστήριξαν αυτά τα δύο χρόνια. Θα ήθελα να πω στους οπαδούς της Ιντερ ότι σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλους λόγω της πανδημίας, αισθανόμαστε πάντα την υποστήριξη και την αγάπη τους.

Πάντα θα παίρνω μαζί μου την εικόνα του τίτλου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ήταν το τελευταίο μήνυμα του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος έκανε τα πάντα, ώστε η Ίντερ να στεφθεί ξανά πρωταθλήτρια έπειτα από 11 χρόνια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button