Ποδόσφαιρο

Τους τα… είπε ο Παλίκουτσα!

Ο τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού Άρη, Ρόμπερτ Παλίκουτσα, μίλησε χθες για μία ακόμη φορά στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, θέτοντάς τους προ των ευθυνών τους στην τελική ευθεία της σεζόν.

Ο Κροάτης παρακολούθησε για πρώτη φορά με τη νέα του ιδιότητα την ομάδα από κοντά στη Λαμία, όντας πολύ απογοητευμένος από την εικόνα που είχε ο Άρης, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Ο Παλίκουτσα τους ζήτησε να αντιληφθούν πως η ομάδα έχει έναν στόχο μπροστά της, ο οποίος για να επιτευχθεί θα πρέπει να υπάρξει η πρέπουσα σοβαρότητα και προσπάθεια από όλους.

Παράλληλα οι παίκτες του Άρη είδαν το παιχνίδι με τη Λαμία και ο Τόλης Τερζής τους ανέλυσε φάση-φάση τα λάθη που έκανε ο καθένας απ’ αυτούς στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Άρης έχει μπροστά του έντεκα παιχνίδια (1+10 στα πλέι οφ), στα οποία θα πρέπει να πετύχει το μίνιμουμ στόχο της εξόδου στην Ευρώπη, σε μία σεζόν που σχεδόν όλα του πήγαν στραβά.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.
Back to top button