ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Τουρκικό δημοσίευμα συνδέει τον Μπακασέτα με τον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με ανάρτηση Τούρκου δημοσιογράφου στο twitter, ο Παναθηναϊκός σκέφτεται να πάρει τον Μπακασέτα, αν εγκρίνει τη μεταγραφή του ο Φατίχ Τερίμ.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Μουσταφά Γκιοκσέλ, μετά την επιβεβαίωση της συμφωνίας του Φατίχ Τερίμ με τον Παναθηναϊκό, από τον ίδιο τον Τούρκο τεχνικό, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως ο Τάσος Μπακασέτας ενδιαφέρει το «τριφύλλι», το οποίο βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Έλληνα μέσο από την αρχή της σεζόν.

Οι άνθρωποι των «πρασίνων», σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, περιμένουν την έγκριση του 70χρονου Τούρκου προπονητή, ώστε να προχωρήσουν την υπόθεσή του.

Υπενθυμίζουμε πως ο Τάσος Μπακασέτας έχει συμβόλαιο με την Τραμπονσπόρ στην οποία αγωνίζεται μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποια πρόοδος στις διαπραγματεύσεις που υπάρχουν για την ανανέωση του συμβολαίου του, με τον ίδιο να έχει απορρίψε όλες τις προτάσεις που του έχουν γίνει από την ομάδα της Τραπεζούντας.

Ο 30χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει πραγματοποιήσει φέτος 16 συμμετοχές σκοράροντας πέντε γκολ και δίνοντας δύο ασίστ σε 1.252 αγωνιστικά λεπτά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button