Μπάσκετ

Τολιόπουλος: “Νίκη για την πρόκριση – Είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας”

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε στη Media Day του Άρη για τον αυριανό (24/01, 20.00) αγώνα κόντρα στην Μπούργκ για το EuroCup.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε

Για το παιχνίδι: «Ξεχνάμε τα προηγούμενα παιχνίδια, κάναμε δύο μεγάλες νίκες που μας έδωσαν ψυχολογία για το ματς που έρχεται. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, πρώτη στον όμιλο μας και δεύτερη στο γαλλικό πρωτάθλημα, πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο πλάνο, αν θέλουμε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα».

Για το πόσο σημαντικό είναι: «Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, που αν κερδίσουμε θα εξασφαλίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση, που είναι ένας αρκετά δυνατός στόχος για εμάς. Οπότε με μία νίκη θα είμαστε ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση και πάντα εμείς με όποια ομάδα και να παίζουμε, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για να διεκδικούμε κάθε παιχνίδι».

Για τους τραυματισμούς και την κούραση: «Όταν υπάρχουν προβλήματα πάντα η ομάδα συσπειρώνεται, αλλά εμείς είμαστε πάρα πολύ δεμένοι μεταξύ μας, οπότε ότι και να συμβαίνει έξω από το παρκέ πάντα μας κάνει δυνατούς και δίνουμε το 100%».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button