ΕρασιτέχνηςΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Τι συμβαίνει με το Yellow Radio, τι θέλουμε να κάνουμε, τι κάνουμε!

Το Yellow Radio συνεχίζει τις τελευταίες δέκα μέρες να εκπέμπει ιντερνετικά, όχι όμως από την μπάντα των FM. Όχι γιατί το επέλεξε, αλλά εξαιτίας ενός (γενικότερου) εμποδίου με την συχνότητες στα ερτζιανά, το οποίο βρίσκεται και στο δρόμο του ραδιοφώνου των Αρειανών.

Οι προσπάθειες που γίνονται μέσα σε αυτό το διάστημα είναι καθημερινές, είναι επίπονες και δύσκολες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να σταματήσουν την πορεία μας. Το εμπόδιο δεν είναι εύκολο, το πρόβλημα δεν είναι απλό, αλλά το «Yellow Radio είναι γεννημένο στα δύσκολα, είναι φτιαγμένο για τα δύσκολα».

Αυτήν την στιγμή οι προσπάθειες για την επιστροφή στα ερτζιανά όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα έχουν κορυφωθεί και σχεδόν με σιγουριά ενημερώνουμε τους χιλιάδες ακροατές μας, αλλά και τις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν μέσα από την επιλογή τους να προβληθούν διαφημιστικά από το Yellow Radio, ότι βρισκόμαστε στον δρόμο αυτής της επιστροφής!

Και όχι μιας απλής επιστροφής, αλλά της επιστροφής ενός Yellow, δυνατού, ανεξάρτητου, υγιούς και πιο δυναμικού! Με την δική του συχνότητα για να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε εδώ και πέντε χρόνια. Άλλωστε δεν είμαστε από αυτούς που τα παρατάμε ή αφήνουν κάτι στην… μέση.

Μέχρι τότε θα σας ενημερώνουμε για την πορεία της προσπάθειας μας, σε ποιο στάδιο είμαστε και τι κάνουμε μέσα από το σάιτ του σταθμού Yellow Radio.gr, αλλά και τα Social Media, προκειμένου να γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει.

Παράλληλα, το 18ωρο ζωντανό πρόγραμμα του ραδιοφώνου συνεχίζεται και θα συνεχίζεται κανονικά με την ίδια μαχητικότητα και συνέπεια, ώστε να παραμείνει ζωντανή αυτός ο δίαυλος επικοινωνίας με τον κόσμο.

Θα υπάρξει σύντομα και μόνιμη βάση νεότερη ενημέρωση. Μείνετε συντονισμένοι…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button