Μπάσκετ

Τι περιμένει ο Άρης από τον Ριντ

Ο Άρης έψαχνε έναν παίκτη, ο οποίος θα διέθετε κάποια από τα στοιχεία που είχε ο Ρομπέρτο Γκάλινατ και που τα στερείται στο διάστημα της απουσίας του, περιμένοντας ότι θα τα πάρει από τον Έρικ Ριντ Τζούνιορ.

Ο πρώην παίκτης της ΕΘΑ Έγκωμης διακρίνεται για το μακρινό του σουτ κι αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που τον επέλεξε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο απόφοιτος του Μισισίπι Στέιτ έδειξε την ικανότητά του στο περιφερειακό σουτ στα 17 παιχνίδια, που φόρεσε τη φανέλα της κυπριακής ομάδας.

Σε 17 αγώνες είχε 52/133 τρίποντα, ποσοστό 39,1%. Πολύ καλά ήταν τα νούμερά του και στα σουτ δύο πόντων, με 70/129 (54,3%), ενώ σουτάρει με μέτρια ποσοστά από τη γραμμή των βολών (59/80, 73,8%).

Ο Ριντ δεν είναι σε καμία περίπτωση Γκάλινατ, ενώ και το επίπεδο του κυπριακού πρωταθλήματος απέχει πολύ από το ελληνικό.

Οι κιτρινόμαυροι, όμως, ευελπιστούν ότι στο πρόσωπο του 24χρονου θα βρουν έναν παίκτη που θα μπορέσει να προσφέρει λύσεις στο σκοράρισμα και θα αναπληρώσει μέχρι ενός βαθμού το κενό του συμπατριώτη του, αποτελώντας μια ακόμη απειλή από την περιφέρεια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button