Ποδόσφαιρο

Τι περιμένει να πάρει από τον Ανσαριφαρντ!

Ο Άρης έφτασε σε τελική συμφωνία με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, για συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με την προοπτική ανανέωσής του για έναν ακόμη χρόνο, βρίσκοντας έστω και την ύστατη στιγμή αυτό το… κάτι που ήθελε στην επίθεση.

Ποδοσφαιριστής με προσωπικότητα, εμπειρία και ασφαλώς στενή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, ο οποίος έρχεται να προσθέσει ποιότητα στη γραμμή κρούσης δίνοντας ταυτόχρονα στον Άκη Μάντζιο τη δυνατότητα μίας ακόμη επιλογής.

Ο Λορέν Μορόν, ανεξάρτητα των γκολ που έχει προσφέρει στην ομάδα, τόσο καιρό παίζει δίχως… αντίπαλο και με την ασφάλεια της “μοναξιάς” του, αφού από την αρχή της σεζόν από το ρόστερ λείπει ο παίκτης που αφενός θα έχει υποστηρικτικό ρόλο στην επίθεση και αφετέρου θα βάλει με την παρουσία του την απαραίτητη πίεση, που δεδομένα δεν αισθάνεται τόσο καιρό ο Ισπανός.

Σημαντικό για τον Άρη είναι το γεγονός ότι ο Ανσαριφάρντ έρχεται έτοιμος και ενεργός. Τελευταία του συμμετοχή με την Ομόνοια ήταν στα τέλη Δεκεμβρίου, ενώ χθες αγωνίστηκε με την Εθνική Ιράν στο Asian Cup (σσ μπήκε αλλαγή στο 98’) στον αγώνα με τη Συρία. Έπαιξε για μισή ώρα στην παράταση, ενώ στη διαδικασία των πέναλτι “χτύπησε” το πρώτο για τη χώρα του και ευστόχησε.

Εξίσου σημαντικό ότι ο 33χρονος φορ δεν χρειάζεται προσαρμογή, καθώς γνωρίζει καλά το Πρωτάθλημα και τις συνθήκες στην Ελλάδα, όπως και τις απαιτήσεις του Άρη.

Το ζητούμενο πλέον, μετά την επικύρωση της συμφωνίας, είναι η ημερομηνία άφιξης και ενσωμάτωσής του στην ομάδα. Λογικά θα είναι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για τους αγώνες Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, ειδικά στην περίπτωση που αποφασιστεί να γίνει ο πρώτος ημιτελικός στις 14 Φεβρουαρίου και όχι την ερχόμενη Τρίτη, όπως είναι προγραμματισμένο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button