Ποδόσφαιρο

Τι περιμένει από τον Ροντρίγκεζ!

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ονδουριανού, σηματοδοτώντας την έναρξη του project στο οποίο επενδύει με τη συμφωνία με την Ολίμπια, για τον μονοετή δανεισμό του παίκτη, να συμπεριλαμβάνει οψιόν αγοράς ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Με τον Ροντρίγκεζ οι κιτρινόμαυροι επενδύουν στις συστάσεις που τον ακολουθούν και κάνουν λόγο για “έναν από τους πιο σημαντικούς και εξελίξιμους παίκτες στην Ονδούρα”.

Ο 22χρονος επιθετικός δεν μετρά περισσότερα από τέσσερα χρόνια επαγγελματικής καριέρας, αλλά έχει καταγράψει 149 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα της χώρας του και ακόμη 20 με την εθνική Ονδούρας. Συγκριτικά με τον Πάλμα, ο Ροντρίγκεζ θεωρείται περισσότερο ώριμος ποδοσφαιρικά.

Είναι ιδιαίτερα ικανός με την μπάλα στα πόδια και μπορεί να παίξει στο ένας εναντίον ενός. Ο βραχύσωμος (1,64 μ.) επιθετικός αγωνίζεται στον άξονα, αλλά και στα άκρα, βασίζεται στην υψηλή τεχνική και θεωρείται περισσότερο δημιουργικός απ’ ότι ο Πάλμα.

Σε αυτά τα στοιχεία επένδυσε ο Αρης προχωρώντας στην απόκτηση του Ροντρίγκεζ, με την προοπτική απόκτησης των δικαιωμάτων του το καλοκαίρι. Για να συμβεί αυτό βασική προϋπόθεση είναι αφενός η γρήγορη προσαρμογή του 22χρονου και αφετέρου να πάρει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής, ώστε να φανεί εάν ο Άρης αξίζει να επενδύσει το επόμενο καλοκαίρι και οικονομικά στον ποδοσφαιριστή, καλύπτοντας την οψιόν του ενός εκατομμυρίου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button