Μπάσκετ

Τι ισχύει με Χάνλαν, Σιδηροηλία και Σχίζα

Ο Άρης συνεχίζει να προετοιμάζεται… μετ’ εμποδίων για το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής απέναντι στον Προμηθέα.

Οι κιτρινόμαυροι θα υποδεχθούν την ομάδα της Πάτρας θέλοντας να πάρουν μία νίκη η οποία θα τους επιτρέψει να κάνουν βήμα οκτάδας. Σε αυτή την προσπάθεια τους περιμένουν να δουν ποιους παίκτες θα έχουν στην διάθεση του,

Αρχικά πολύ καλές είναι οι πιθανότητες για τον Γιάννη Σιδηροηλία. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής προφυλάχθηκε στο ματς με το Λάυριο προκειμένου να μην «ρισκάρει» αλλά και να τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Καστρίτη ενόψει της συνέχειας. Το πιθανότερο είναι να είναι μην έχει κανένα πρόβλημα και να βοηθήσει κανονικά την ομάδα του.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Χάνλαν τα πράγματα δεν είναι το ίδιο εύκολα. Δύσκολα θα προλάβει περισσότερες από μία προπονήσει στην διάρκεια της εβδομάδας με τον στόχο της ομάδας να είναι να είναι υγιής για να πάρει χρόνο συμμετοχής με τον Προμηθέα, ακόμη και αν δεν έχει τον ρυθμό που θα ήθελαν στο στρατόπεδο του Άρη.

Τέλος, ο Σχίζας ακολουθεί κανονικά κομμάτια της προπόνησης, η επιστροφή του όμως αναμένεται για το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Ο Άρης άλλωστε δεν θέλει να ρισκάρει, με τον Έλληνα παίκτη να έχει ήδη ταλαιπωρηθεί αρκετά στην διάρκεια της χρονιάς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button