Ποδόσφαιρο

Τι ισχύει με Μπράμπετς και Κάρλσον

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς και ο Ντέιβιντ Μπόμπεργκ Κάρλσον ήταν οι σημαντικές απουσίες του Άρη στο χθεσινό παιχνίδι με την Αραράτ, ενόψει όμως Ντιναμό Κιέβου έχουν τις δικές τους πιθανότητες να είναι διαθέσιμοι.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός προφυλάχθηκε και δεν συμμετείχε καν στην προθέρμανση των αναπληρωματικών, ζώντας ωστόσο το ματς από τον πάγκο και πανηγυρίζοντας μαζί με όλους τους υπόλοιπους την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Το πρόβλημα του 29χρονου δεν είναι τέτοιο πάντως που θα τον αφήσει εκτός από τις δύο “μάχες” με την Ντιναμό Κιέβου, όπως άφησε να εννοηθεί και ο Τόλης Τερζής στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Αυτό που έκανε εντύπωση στα λεγόμενα του Έλληνα τεχνικού είναι σχετικά με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς, αφήνοντας ένα μικρό παράθυρο ελπίδας για τη διαθεσιμότητά του.

Ο Άρης θα περιμένει ως την Τρίτη για να δει την κατάσταση του Τσέχου και αναλόγως θα αποφασίσει εάν θα τον συμπεριλάβει στις δύο αλλαγές που θα έχει δικαίωμα να κάνει ως την επόμενη Τετάρτη.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Μπράμπετς να μην προλάβει το ματς της επόμενης Πέμπτης, ωστόσο τις προσεχείς μέρες θα φανεί εάν έχει ρεαλιστικές ελπίδες να δηλωθεί έστω για τον αγώνα στο Βουκουρέστι, δίνοντας μάχη με τον χρόνο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button