Ποδόσφαιρο

Τι ετοιμάζει για την Κηφισιά ο Μάντζιος

Με μόλις μία προπόνηση, τη σημερινή, ξεκινάει και ολοκληρώνεται η μίνι προετοιμασία του Άρη για την αυριανή (27/01, 20.00) εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Κηφισιά.

Η ομάδα έχει ραντεβού το μεσημέρι στο Ρύσιο και αμέσως μετά θα γίνει γνωστή η αποστολή, στην οποία νέο πρόσωπο θα είναι σίγουρα ο Λίντσεϊ Ρόουζ.

Ο Γάλλος θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Γιάκουμπ Μπράμπετς στα στόπερ, σε μία από τις αλλαγές που αναμένεται να προχωρήσει ο Άκης Μάντζιος στην ενδεκάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός ενδεχομένως να ανοίξει σήμερα τα χαρτιά του, έχοντας ως σκέψη να κάνει κάποιες παρεμβάσεις, είτε για λόγους τακτικής, είτε για να ξεκουράσει κάποιους παίκτες.

Οντουμπάζιο, Σουλεϊμάνοφ, Τζούρασεκ αναμένεται να επανέλθουν στο αρχικό σχήμα, όπως και ο Παναγίδης που διεκδικεί τη θέση του Σαβέριο.

Από εκεί και πέρα μένει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το τέρμα και αν ο Χουτεσιώτης επανέλθει για να δώσει ανάσες στον Κουέστα, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο ο Μορόν να μείνει στον πάγκο και τη θέση του να πάρει ο Σαμόρα.

Φεράρι-Μοντόγια διεκδικούν τη θέση στα αριστερά της άμυνας, με τον πρώτο να έχει προβάδισμα. Στο κέντρο μένει να ξεκαθαρίσει εάν ο Τζούρασεκ θα πάρει τη θέση του Γκαρθία ή εκείνη του Νταρίντα, που επίσης μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι από τον πάγκο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button