Ποδόσφαιρο

Τι είπε ο Τεν Χαγκ για την αποχώρηση του Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε προς τα αποδυτήρια του «Όλντ Τράφορντ» πριν τη λήξη του ματς απέναντι στην Τότεναμ, με τον Τεν Χαγκ να παίρνει θέση…

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-0 εντός έδρας της Τότεναμ, στην καλύτερη φετινή εμφάνιση των «κόκκινων διάβολων», με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μένει για ακόμη ένα ματς στον πάγκο.

Μάλιστα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου, με τον ίδιο να παίρνει τον δρόμο προς τα αποδυτήρια πριν τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Τότεναμ. Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» Έρικ Τεν Χαγκ, ερωτηθείς αν ο Ρονάλντο του είχε μιλήσει πριν αποχωρήσει προς τη φυσούνα είπε στο Amazon Prime: «Ήταν εκεί, τον είχα δει, αλλά δεν μίλησα μαζί του».

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο Ολλανδός κόουτς πρόσθεσε: «Δεν δίνω σημασία σε αυτό, θα ασχοληθώ με αυτό αύριο (σ.σ. σήμερα). Θέλω να κρατήσω την προσοχή μου στην ομάδα. Ήταν υπέροχο και από τους 11 παίκτες. Ήταν επίσης μια καλή εμφάνιση κι από τους αναπληρωματικούς που μπήκαν. Για άλλη μια φορά, ήταν μια ομαδική προσπάθεια. Νομίζω ότι αυτό που είδαμε είναι 11 παίκτες που αμύνονται και 11 που επιτίθενται Είμαι ευχαριστημένος»

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι 28 προσπάθειες της Γιουνάιτεντ για γκολ ήταν οι περισσότερες από οποιαδήποτε ομάδα σε αγώνα της Premier League αυτή τη σεζόν, οι περισσότερες που είχε δεχθεί ποτέ ο Αντόνιο Κόντε στην κορυφαία προπονητική του καριέρα και αν δεν υπήρχαν οι ηρωισμοί του Ούγκο Γιόρις, το σκορ πιθανότατα θα ήταν πιο ευρύ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button