Ποδόσφαιρο

Τι δούλεψε η ομάδα στην Πτολεμαΐδα

Το κομμάτι των προπονήσεων του Άρη στο αθλητικό κέντρο της Πτολεμαΐδας ολοκληρώθηκε από την Τρίτη, με την αποστολή της ομάδας να επιστρέφει προχθές το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Και πλέον το επόμενο διάστημα θα συνεχιστεί η δουλειά στο Νέο Ρύσιο, με φόντο την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, στις 21 Οκτωβρίου, που για τον Άρη έχει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Η αλήθεια είναι πως οι μέρες για να γίνει… δουλειά μακριά από τη Θεσσαλονίκη δεν ήταν πολλές, σίγουρα, όμως και με δεδομένο ότι υπάρχει ένα ακόμη δεκαήμερο μπροστά, η προσπάθεια για να βελτιωθούν κάποιες αδυναμίες έγινε.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την παρουσία της ομάδας στην Πτολεμαΐδα, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Εξ ου και οι διπλές προπονήσεις, οι οποίες εκτός από τρέξιμο είχαν κι αρκετό γυμναστήριο.

Στόχος είναι να βελτιωθούν οι… μετρήσεις των ποδοσφαιριστών, ώστε σταδιακά να αυξηθούν τα χρονικά διαστήματα έντασης μέσα στα παιχνίδια, στοιχείο που ήταν χαρακτηριστικό του Άρη στην προηγούμενη θητεία του Άκη Μάντζιου στους κιτρινόμαυρους.

Εννοείται πως στις προπονήσεις υπήρχε και μπάλα και δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, σε άμυνα κι επίθεση, όπου κι εκεί κρίθηκε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που θα πρέπει να βελτιωθούν. Ιδιαίτερα γι’ αυτά, η συνέχεια θα δοθεί στη Θεσσαλονίκη.

Γενικώς πάντως υπάρχει ικανοποίηση για τη δουλειά που έγινε στην Πτολεμαΐδα, έστω και γι’ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, καθώς και για τη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button