ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Τι ακολουθεί για την Borussia μετά τη διακοπή;

Ο κόσμος του ποδοσφαίρου βρίσκεται σε σοκ και η Bundesliga είναι μία από τις πολλές λίγκες που αποφάσισαν άμεσα τη διακοπή κάθε δραστηριότητας, ώστε να επιβραδυνθεί η εξάπλωση του coronavirus, που σαρώνει την Ευρώπη. Τι ακολουθεί, λοιπόν, για την Borussia τις επόμενες ημέρες;

Τα επόμενα δύο παιχνίδια, λοιπόν, για το πρωτάθλημα δεν θα γίνουν. Πρόκειται για το εντός έδρας ματς με τη Schalke και το εκτός έδρας με τη Wolfsburg. Στη συνέχεια ούτως ή άλλως η Bundesliga δεν θα είχε παιχνίδια, καθώς ήταν προγραμματισμένη η διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Επόμενη ημερομηνία, λοιπόν, είναι στις αρχές Απριλίου, όταν είναι προγραμματισμένο το μεγάλο ματς με την Bayern και όλοι ελπίζουν ότι η κατάσταση θα είναι καλύτερη και το ποδόσφαιρο θα μπορεί και πάλι να ξεκινήσει.

Το πιθανότερο είναι ότι μέχρι τότε ούτε οι εθνικές ομάδες θα παίξουν, κάτι που σημαίνει ότι όλοι οι παίκτες της Borussia θα παραμείνουν στο Dortmund και είτε θα προπονούνται στο Brackel, αποφεύγοντας την επαφή με τον έξω κόσμο είτε στη χειρότερη περίπτωση θα τους δοθούν κάποια προγράμματα να ακολουθούν στα σπίτια τους. Ο σύλλογος έχει ήδη προχωρήσει στο κλείσιμο των ακαδημιών και έχει στείλει όλα τα παιδιά στις οικογένειές τους.

Ο σύλλογος έχει ήδη ανακοινώσει ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας και όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήριο για το παιχνίδι με τη Schalke θα αποζημιωθούν. Άλλωστε, ο σύλλογος είχε φροντίσει να ασφαλιστεί για τέτοιες περιπτώσεις.

Η λίγκα σε συνεργασία με την ομοσπονδία θα αποφασίσουν για το πότε θα διεξαχθούν οι δύο αγωνιστικές που έχουν αναβληθεί (φυσικά, τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολλά χειρότερα αν χρειαστεί να αναβληθούν και άλλες αγωνιστικές από τον Απρίλιο). Κανένας δεν γνωρίζει πότε θα συμβεί αυτό. Θυμίζουμε ότι η UEFA έχει καλέσει εκπροσώπους των πρωταθλημάτων την ερχόμενη Τρίτη, ώστε να συζητηθούν όλα τα θέματα που έχουν προκύψει με το καλεντάρι. Τα σενάρια είναι πολλά και θέλουν μέχρι και το Euro να «μετακινείται» για το 2021, ώστε να βρεθεί χρόνος να ολοκληρωθούν όλες οι εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Φυσικά, αν η Bundesliga ολοκληρωθεί μέσα στον Ιούνιο ή ακόμη και στις αρχές του Ιουλίου, θα δημιουργηθούν πρόσθετα προβλήματα με τον προγραμματισμό κάθε ομάδας. Ήδη η Borussia ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία στην Ασία και είναι πιθανό να ακυρωθεί και το ταξίδι στις ΗΠΑ. Οι επιπτώσεις θα εξεταστούν και θα αναλυθούν τις επόμενες εβδομάδες, όταν και θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι θα γίνει, ώστε να βρεθούν και οι καλύτερες δυνατές λύσεις.

Θέλεις να βρεθείς κάποια φορά στο Westfalenstadion; Η’ απλά να έρθεις στην ελληνική οικογένεια της Borussia; Το Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club είναι το μοναδικό επίσημο κλαμπ της BVB στην Ελλάδα. Στις τάξεις του ανήκουν μέλη απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και Έλληνες του εξωτερικού που υποστηρίζουν την Borussia. Γίνε μέλος τώρα και απόλαυσε ιδιαίτερα προνόμια, όπως:

– Εισιτήρια για τους αγώνες της Borussia Dortmund
– Προσωπική κάρτα μέλους
– Εκπτώσεις στα προϊόντα του e-shop μας
– Δωρεάν αποστολή του περιοδικού «Hellenic Borussen»
– Σετ δώρων από το κλαμπ μας

Αναλυτικές πληροφορίες και εγγραφή στο: dortmund.gr/members

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button