Ποδόσφαιρο

Την Παρασκευή (17/06) η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν!

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε και επίσημα για την έναρξη της νέας χρονιάς, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17/06, με τους ποδοσφαιριστές να περνούν εξετάσεις Τετάρτη και Πέμπτη (15-16/06).

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της νέας σεζόν είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή (17/06) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Στις 15 και 16 Ιουνίου (την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη) οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν -κατά γκρουπ- από τα απαραίτητα εργομετρικά και ιατρικά τεστ.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί από τις 28 Ιουνίου μέχρι τις 8 Ιουλίου, όπως και πέρυσι, στο Söchau της Αυστρίας”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button