ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Την Πέμπτη αναμένεται η ποινή του Ντάνι Άλβες για την υπόθεση βιασμού

Την Πέμπτη αναμένεται ο Ντάνι Άλβες να μάθει την ποινή του για την υπόθεση βιασμού που κατηγορείται.

Το πρωί της Πέμπτης αναμένεται, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, η απόφαση του δικαστηρίου για την ποινή του Ντάνι Άλβες, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό. Ο 40χρονος άσος, που είναι προφυλακισμένος από τον Ιανουάριο του 2023, κλήθηκε να εμφανιστεί αύριο (22/2) στο δικαστήριο της Βαρκελώνης, όπως επίσης και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη της διαδικασίας.

Ο Βραζιλιάνος μπακ είναι κατηγορούμενος για τον βιασμό μιας 23χρονης γυναίκας στο μπάνιο ενός ισπανικού νυχτερινού κέντρου στις 30 Δεκεμβρίου του 2022. Οι συνήγοροι υπεράσπισης του ποδοσφαιριστή, ζητούν την αθώωσή του, με το επιχείρημα ότι δεν επρόκειτο για βιασμό και ότι η σχέση ήταν συναινετική.

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης, η προσδοκία είναι ότι το δικαστήριο, υπό την προεδρία της δικαστή Ισαμπέλ Ντελγκάδο, θα αξιολογήσει την κατάσταση στη φυλακή του Ντάνι Άλβες και θα αποφασίσει εάν θα τον κρατήσει στη φυλακή. Ωστόσο, φαίνεται ότι το δικαστήριο θα προχωρήσει και στην ανακοίνωση της απόφασής της ποινής του. Eφόσον κριθεί ένοχος κινδυνεύει με φυλάκιση 9 ως 12 ετών.

Η θέση του Άλβες είναι αρκετά δύσκολη, καθώς άλλαξε αρκετές φορές την κατάθεσή του. Αρχικά υποστήριζε πως δεν γνώριζε καν την κοπέλα, στη συνέχεια πως του έκανε μόνο στοματικό έρωτα, ενώ όταν αποδείχτηκε πως έγινε σεξουαλική πράξη, ισχυρίστηκε πως όλα έγιναν με τη συναίνεσή της. Η πλευρά του απέδωσε αυτή την αλλαγή στις καταθέσεις του σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σώσει τον γάμο του με την Τζοάνα Σανθ. Ένα ελαφρυντικό που προσπαθεί η νομική του πλευρά να «περάσει», είναι πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η πλευρά του φερόμενου θύματος, από την άλλη, αναφέρει πως πήγε με τη θέλησή της στην τουαλέτα μαζί με τον Ντάνι Άλβες, αλλά μετά από μερικά φιλιά ήθελε να φύγει. Εκείνος, ωστόσο, σύμφωνα με την κατάθεσή της, κλείδωσε την πόρτα, την χτύπησε, την έριξε στο έδαφος και κατέληξε να τη βιάση. «Προσπάθησα να αντιδράσω, αλλά ήταν πολύ πιο δυνατός από μένα», ανέφερε καταρρίπτοντας κάθε ισχυρισμό του ποδοσφαιριστή για συναινετική συνεύρεση. Παράλληλα, η πλευρά της κοπέλας έχει απορρίψει κάθε προσπάθεια από μέρους των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή για εξωδικαστικό συμβιβασμό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button