Διεθνή

Τζόκοβιτς: “Είναι πολλά που έχουν συμβεί τους τελευταίους δύο μήνες”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραχώρησε δηλώσεις σε συνέντευξη Τύπου την Κυριακή (26/5) στο Παρίσι, για την έναρξη του Roland Garros (26/5-9/6) στο οποίο είναι και ο κάτοχος του τελευταίου τίτλου.

Ο Σέρβος τενίστας άφησε πολλά ερωτηματικά με τις δηλώσεις του εφόσον σημείωσε ότι του έχουν συμβεί πολλά τους τελευταίους δύο μήνες χωρίς όμως να επεκταθεί περαιτέρω.

” Είναι πολλά που έχουν συμβεί τους τελευταίους δύο μήνες αλλά δεν θέλω να επεκταθώ. Δεν θέλω να ανοίξω το κουτί της Πανδώρας και να μιλήσω γι’αυτό. Ό,τι έγινε, έγινε και ανήκει στο παρελθόν. Είναι κάτι που δεν πρέπει να επιστρέψω να με επηρεάσει αλλά σίγουρα μπορεί να με μάθει να διορθώνω ορισμένα πράγματα που είναι λάθος και πραγματικά δεν εξυπηρετούν τον σκοπό του υψηλότερου επιπέδου απόδοσής μου. Αυτό δουλεύω με την ομάδα μου και ελπίζω να έχει καλά αποτελέσματα εδώ.”, τόνισε ο 37χρονος.

Πρόκειται για μια χρονιά που το No1 της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται σε χαμηλό επίπεδο αγωνιστικά ενώ πριν από μερικούς μήνες πραγματοποίησε κρίσιμες αλλαγές στην πορεία του με την διακοπή της συνεργασίας του με τον προπονητή του Γκόραν Ιβανίσεβιτς μετά από έξι χρόνια σύμπλευσης.

Ο κάτοχος εικοσιτεσσάρων τίτλων Grand Slam και τριών τίτλων Roland Garros θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο μεγάλο Γαλλικό τουρνουά την Τρίτη (28/5).

Ο Τζόκοβιτς θα επιδιώξει να προσθέσει ακόμη μια διάκριση στο παλμαρέ του, ωστόσο αυτό, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση καθώς στο Roland Garros πρόκειται να αναμετρηθούν σπουδαία ονόματα.

Σημειώνεται ότι ο “Νόλε” είχε τοποθετήσει ανάμεσα στα φαβορί του γαλλικού Slam και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button