ΕρασιτέχνηςΠοδόσφαιρο

Τζιτζικώστας: “Οι μελέτες θα ολοκληρωθούν μέχρι το Φεβρουάριο”

Ξεκάθαρος στην τοποθέτηση του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Στις δηλώσεις τους μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτης Ιγνάτιος Καϊτετζίδης εμφανίστηκαν έτοιμοι να βοηθήσουν για να τρέξει το πρότζεκτ του νέου γηπέδου του Άρη.

Ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, μίλησε για την αναβάθμιση της περιοχής, ενώ τόνισε ότι θα δημιουργηθεί ένα μνημόνιο συνεργασίας, για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και μια ειδική ομάδα που θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και τέλος, ότι ξεκινούν οι μελέτες, που θα ολοκληρωθούν μέχρι τον Φεβρουάριο.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, υποστήριξε ότι είναι σύμφωνος με το πρότζεκτ του νέου γηπέδου, που αφορά μια διπλή ανάπλαση των εγκαταστάσεων στο Χαριλάου και μιας έκτασης που βρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη σημείωσε ότι υποδέχεται θερμά την πιθανότητα αυτή, καθώς θα αναβαθμιστεί η περιοχή, αφού μιλάμε για ένα σύγχρονο και ευρωπαϊκό γήπεδο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button