Ποδόσφαιρο

Τζανακάκης: «Ομάδα με δύο ισάξιες ενδεκάδες ο Άρης»

Ο Μανώλης Τζανακάκης μίλησε για το σημερινό παιχνίδι, στο οποίο καλείται να τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για την έλευση του καινούριου προπονητή, του Δέλλα. Όλο το τιμ είναι άνθρωποι με προσωπικότητα, που εμπνέουν σεβασμό. Καθημερινά προσπαθούμε να εφαρμόσουμε αυτά που μας μαθαίνουν μέσα στο γήπεδο. Γίνεται προσπάθεια να αλλάξουμε το στιλ παιχνιδιού μας και σιγά-σιγά θα το βγάλουμε και στους αγώνες, το οποίο θα είναι το κλειδί για να έρθουν οι νίκες», τόνισε στην αρχή.

Για να συνεχίσει:

«Δεν είμασταν παραγωγικοί στα προηγούμενα ματς, πράγμα που έπαιξε μεγάλο ρόλο στο ότι δεν έχουμε ακόμη τρίποντο. Θα πρέπει να το αλλάξουμε αυτό το στοιχείο, για να έρθουν τα αποτελέσματα».

Για το σημερινό παιχνίδι:

«Πρέπει να είμαστε σοβαροί απέναντι στον Άρη. Παίζουμε στην έδρα μας. Καιγόμαστε περισσότερο από τον Άρη για την νίκη, αλλά θα πρέπει να τα δώσουμε όλα στο παιχνίδι και να είμαστε σοβαροί. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να δώσουμε κάτι παραπάνω από τις δυνατότητές μας, αν θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για τον φετινό Άρη:

«Το ρόστερ του Άρη είναι πληρέστερο. Έχει δύο ισάξιες ενδεκάδες, πράγμα που είναι μεγάλου ατού για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Ο Άρης έχει πληθώρα ποιοτικών ποδοσφαιριστών και γενικά έχει φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button