Ποδόσφαιρο

Τζέγκο: «Ανυπομονούμε για τέτοια παιχνίδια»

Το ότι η ομάδα μπορεί να κάνει κάτι καλό την φετινή χρονιά επανέλαβε ο Τζέιμς Τζέγκο, ενώ τόνισε ότι ανυπομονούν όλοι στην ομάδα για ματς όπως αυτό με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά: 

Για την ισοπαλία στα Γιάννενα:“Ηταν περίπλοκο για εμάς λόγω του αγωνιστικού χώρου. Αφήσαμε δύο βαθμούς αλλά κοιτάμε μπροστά και το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Σκεφτόμαστε μόνο την ΑΕΚ”.

Για την κατάσταση της ομάδας: “Η ομάδα έχει όλα τα μέσα και τις ανέσεις για την αποκατάσταση. Ξέραμε ότι το πρόγραμμα είναι… φορτωμένο. Προσέχουμε τους εαυτούς μας και είμαστε έτοιμοι”.

Για τυχόν έξτρα πίεση λόγω της βαθμολογικής σημασίας του αγώνα: “Πίεση υπάρχει, αλλά εμείς την βάζουμε στους εαυτούς μας. Έχουμε μία καλή και δυνατή ομάδα. Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό φέτος. Οπότε εμείς δημιουργούμε την πίεση. Ανυπομονούμε για τέτοια παιχνίδια και είμαστε έτοιμοι”.

Για την ΑΕΚ, τον νέο προπονητή και την προσέγγιση του Άρη: “Έχει καινούργιο προπονητή αλλά δεν μας απασχολεί. Θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι. Δύο ομάδες που προσέχουν πολύ στην άμυνα. Θα έχει δύναμη και ποιότητα. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες, οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για αυτές”.

Για τα σημεία του παιχνιδιού που πρέπει να προσέξει ο ΑΡΗΣ, πέραν της άμυνας:“Έχει ποιότητα η ΑΕΚ, μπορεί να βγάλει έναν παίκτη και να τον αντικαταστήσει με ισάξιό του. Παίζουμε όμως στην έδρα μας. Έχουμε πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, σε αντίθεση με Λαμία και Γιάννενα. Θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button