Ποδόσφαιρο

Τεστ… με νόημα: Ο «γρίφος» που θα πρέπει να λύνει ο Άρης και ο παλιός γνώριμος

Ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά του τεστ θα δώσει σήμερα ο Άρης, απέναντι στην ομάδα της Λαμίας.

Με τον Άρη να είναι πλέον -σχεδόν- έτοιμος σε ότι έχει να κάνει με το ρόστερ του, ο Άκης Μάντζιος ετοιμάζει την ομάδα για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

Μέχρι στιγμής ο Άρης έπαιξε με την ΑΕΛ της Β’ Εθνικής -όπου δεν ήταν έτοιμος-, με τον επιθετικογενή Βόλο και τον ΠΑΣ Γιάννενα που μέχρι στιγμής δεν λειτουργεί με τον κλασσικό Ελληνικό τρόπο άμυνας.

Η Λαμία από την άλλη είναι… υπόδειγμα ομάδας Super League. Το μυαλό μόνο στο μηδέν, 11 παίκτες πίσω από την μπάλα και ένας προπονητής που λειτουργεί εδώ και χρόνια με αυτόν τον τρόπο.

Έτσι ο Άρης θα έχει το «challenge» του να ξεκλειδώσει την άμυνα της Λαμίας, και να αντέξει στην σκληρή -έως αντιαθλητική- συμπεριφορά των αθλητών της, που θα συνοδεύει τους αντιπάλους των κιτρινόμαυρων σε όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι απέναντι στον Άρη θα τεθεί ένας πρώην παίκτης της ομάδας, ο Κυριάκος Μαζουλουξής. Ο 24χρονος μπακ έχει επιστρέψει εδώ και χρόνια από την Λιρς και πλέον αγωνίζεται στην Λαμία με την οποία θα αγωνιστεί σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button