Ποδόσφαιρο

Τερζής: “Έχουμε βρει το ποιος θα παίξει στην θέση του Ματίγια, στο μυαλό μας και το κύπελλο”

Δηλώσεις ενόψει της πρεμιέρας των πλέι-οφ με τον ΟΦΗ έκανε ο Τόλης Τερζής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τις τελευταίες εξελίξεις με τον κορωνοϊό: “Είναι λογικό με όλα αυτά που συμβαίνουν τελευταία σε όλη την Ευρώπη, τη χώρα μας και στη Θεσσαλονίκη. Και εμείς μεταξύ μας έχουμε αλλάξει τον τρόπο χειραψίας. Χαιρετάμε αγκώνα με αγκώνα”.

Για τον χαιρετισμό Κλοπ με Σιμεόνε: “Αυτό το είδα… Αντέδρασε στις κινήσεις των οπαδών. Προσπαθεί να προστατέψει τους παίκτες του και την ομάδα του”.

Για το πόσο εύκολο είναι μια ομάδα να μένει συγκεντρωμένη στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις: “Και εμείς οι προπονητές και οι παίκτες είμαστε επαγγελματίες. Προσπαθούμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και στον στόχο μας. Σίγουρα παρακολουθούμε τις εξελίξεις, διαβάζουμε τα πάντα και προσπαθούμε να μην επηρεαζόμαστε απ’ ότι συμβαίνει. Σίγουρα έχουν κάνει κάποιες κινήσεις οι άνθρωποι της διοίκησης και για να μπορέσουμε να προστατευτούμε και εμείς. Να μην μπλέξει κανείς μ’ αυτόν τον ιό”.

Για τη στάση των παικτών: “Από την αρχή της εβδομάδας σίγουρα το μυαλό δεν είναι 100% στον αγώνα, όσο όμως πλησιάζει ο αγώνας η συγκέντρωση είναι ακόμα μεγαλύτερη. Το μυαλό μας είναι μόνο στο παιχνίδι. Αυτό είναι και δική μας δουλειά που προσπαθούμε να το κάνουμε καθημερινά. Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο γήπεδό μας και πως θα παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για να πάρουμε τη νίκη”.

Για τη ρεβάνς κυπέλλου με την ΑΕΚ και αν οι παίκτες σκέφτονται περισσότερο εκείνο το ματς και όχι και τα play off: “Αν πούμε ότι δεν σκεφτόμαστε το κύπελλο θα πούμε ψέματα. Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμαστε μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα που μας δίνει πάρα πολλές ελπίδες και πολύ μεγάλη θέληση. Και εμείς και ο κόσμος μας, ο οποίος ήταν αυτός που μας παρακίνησε τόσο πολύ γι’ αυτόν τον στόχο. Σίγουρα είναι το μυαλό μας στο κύπελλο, βέβαια έχει ακόμα πάρα πολύ καιρό το δεύτερο παιχνίδι. Είναι μετά το Πάσχα. Σίγουρα το έχουμε στο μυαλό μας”.

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον ΟΦΗ: “Τον έχουμε παρακολουθήσει μέσα στην εβδομάδα. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, προσπαθεί να παίξει από πίσω με τον τερματοφύλακα. Έχει πολύ καλή κυκλοφορία. Φαίνεται ότι ο κόουτς του ΟΦΗ κάνει πολύ καλή δουλειά. Όπως όλες οι ομάδες έτσι και ο ΟΦΗ έχει αρκετές αδυναμίες, τις οποίες έχουμε εντοπίσει, το έχουμε συζητήσει με τα παιδιά, γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε, τα δουλεύουμε στην προπόνηση και αν είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί στη διάρκεια του παιχνιδιού και στα 90 λεπτά, νομίζω θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη”.

Για την απουσία του κόσμου από το γήπεδο: “Το έχω πει πολλές φορές πως όταν έχουμε το Βικελίδης γεμάτο η ομάδα μας παίρνει αφάνταστα τεράστια δύναμη. Δεν μπορεί να το φανταστεί ο καθένας. Εμείς που είμαστε μέσα και το ζούμε το καταλαβαίνουμε πολύ καλύτερα. Για εμάς είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα αυτό. Σίγουρα και για κάποιες άλλες ομάδες, αλλά ειδικά για τον Άρη που το Βικελίδης είναι πάντα γεμάτο είναι μεγάλο πρόβλημα. Το σκεφτόμαστε, αλλά πρέπει να πειθαρχήσουμε σ’ αυτή την απόφαση. Θα παίξουμε χωρίς κόσμο. Συγκεντρωμένοι, σοβαροί για τη νίκη”.

Για την απουσία του Ματίγια: “Δεν αλλάζει τα σχέδιά μας. Ήδη έχουμε στο μυαλό μας τον παίκτη που θα παίξει σ’ αυτή τη θέση. Η ομάδα έχει αρκετούς παίκτες, οι οποίοι έχουν τις ίδιες δυνατότητες με τα παιδιά που δεν παίζουν είτε λόγω καρτών, είτε λόγω τραυματισμού. Νομίζω πως δεν θα έχουμε πρόβλημα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button