Ποδόσφαιρο

«Τελικός» στην Τρίπολη (17:15)

Ο Άρης πηγαίνει στην Αρκαδία στοχεύοντας μόνο σε ένα αποτέλεσμα!

Οι κιτρινόμαυροι περιμένουν ακόμη την τελική απόφαση από το CAS, και με δύο στροφές να μένουν για το πρωτάθλημα σήμερα αγωνίζονται στην Τρίπολη με μοναδικό στόχο την νίκη. Με τους τρεις βαθμούς οι κιτρινόμαυροι ανεβαίνουν προσωρινά στην πέμπτη θέση, ακόμη και αν έχουν ματς λιγότερο από Αστέρα και ΟΦΗ (με την έως τώρα αφαίρεση βαθμών του ΠΑΣ).

Για τον Άρη εκτός αποστολής είναι ο Δημήτρης Μάνος, την ίδια ώρα που ο Χερμάν Μπούργος βλέπει τους Γκάμα και Ντουκουρέ και πάλι στην διάθεση του. Από την άλλη για τον Αστέρα επιστρέφουν οι Σονί, Μουνάφο και Ρεγκίς, με τους Χριστόπουλο και Ριέρα να έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πορτογάλος Κορέια, ενώ στο VAR θα είναι ο συμπατριώτης του, Αντόνιο Νόμπρε. Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 17:15.

Η αποστολή του Άρη:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Lucas Sasha, Kamara, Iturbe, Brabec, Fabiano Leismann, Sakic, Mancini, Bertoglio, Ndiaye, Matilla, Benalouane, Sundgren, Ganea, Luis Palma, Lumor Agbenyenu, Hajrovic, Doukoure.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button