ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Τα 369 εκατ. ευρώ που έχουν δαπανηθεί για χάρη του Λουκάκου

Άλλη μια μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε, σε άλλη μια μεταγραφική περίοδο δαπανήθηκαν χρήματα για χάρη του Ρομέλου Λουκάκου.

Το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ έδωσε η Νάπολι στην Τσέλσι για να κάνει δικό της τον Βέλγο επιθετικό τις τελευταίες ώρες ελπίζοντας ότι θα δικαιώσει τις προσδοκίες, με δεδομένο ότι πρόκειται για τον παίκτη για τον οποίο έχουν δαπανηθεί συνολικά 369 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε πληρώσει 84 εκατομμύρια ευρώ για χάρη του στην Έβερτον, αλλά στο «Ολντ Τράφορντ» δεν θέλουν να θυμούνται την εποχή που ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν εκεί.

Το 2019, βέβαια, η Ίντερ έδωσε 74 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Λουκάκου, ο οποίος ούτε στο «Τζουζέπε Μεάτσα» στέριωσε και κατόπιν η Τσέλσι χρειάστηκε να βγάλει από τα ταμεία της 113 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει στο Λονδίνο.

Ήταν μια μεταγραφή που εξελίχθηκε σε… εφιάλτη τόσο για τους Λονδρέζους όσο και για τον Λουκάκου, ο οποίος δόθηκε δανεικός σε Ίντερ και Ρόμα τα προηγούμενα χρόνια, για να αποκτηθεί τελικά φέτος από τη Νάπολι έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ και να υποηγράψει ως το 2027 ελπίζοντας ότι στους «παρτενοπέι» υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε θα ζήσει καλύτερες ποδοσφαιρικές ημέρες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button