YellowRadio.grΜπάσκετ
Ροή ειδήσεων

Τα «χρόνια πολλά» του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον Ρίτσαρντ Σιάο και το μήνυμα πως «ήρθε για να μείνει»!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον Ρίτσαρντ Σιάο, ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τίμησε με μια δημόσια ευχή τον Ρίτσαρντ Σιάο, τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης, με τον οποίο διατηρεί στενή φιλική σχέση τα τελευταία χρόνια.

Με αφορμή τα γενέθλια του 24χρονου επιχειρηματία, ο σούπερ σταρ των Μπακς έκανε Instagram story, γράφοντας:

«Χρόνια πολλά αδερφέ μου», ενώ κάτω από την ανάρτησή του, που μοιράστηκε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων του, ο Γιάννης σχολίασε: «Ήρθε για να μείνει!», αφήνοντας έτσι ένα ακόμη θετικό σημάδι για τη σχέση τους, αλλά και την παρουσία του Σιάο στον Άρη.

Η φιλία του με τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο ξεκίνησε την περίοδο 2020–21, όταν γνώρισε τον τότε ιδιοκτήτη των Μπακς, Μαρκ Λάσρ, και βρέθηκε μέχρι και στα αποδυτήρια της ομάδας μετά από κρίσιμες νίκες στα πλέι οφ.

Έκτοτε, οι δεσμοί του με την οικογένεια Αντετοκούνμπο είναι στενοί, με τον ίδιο να είναι συχνός θεατής σε αγώνες των Μπακς και να έχει επισκεφθεί την Ελλάδα πολλές φορές μαζί με τα αδέρφια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button