Ποδόσφαιρο

Τα χαμόγελα Καρυπίδη και τα… φιλάκια του Μπούργος!

Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού Άρη ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη του ματς με τον Ολυμπιακό, με τον Αργεντίνο τεχνικό να πλέει επίσης σε πελάγη ευτυχίας…

Ο Θόδωρος Καρυπίδης το τελευταίο διάστημα είχε περάσει κάποιες δύσκολες στιγμές, με αποκορύφωμα το θάνατο του ξαδέρφου του, που είχε διατελέσει πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, να τον έχει επηρεάσει ιδιαίτερα. Οι τελευταίες μέρες του έδωσαν τη δυνατότητα με δύο πολύ ευχάριστα γεγονότα, το πρώτο η επιστροφή των έξι “κλεμμένων” βαθμών και το δεύτερο η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, που πιστοποίησε την ανοδική πορεία των κιτρινόμαυρων.

Χθες μετά το παιχνίδι έδειχνε αρκετά χαρούμενος και ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του, περιμένοντας να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και στη διαδικασία των πλέι οφ. Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού Άρη έχει δεχθεί μεγάλη πίεση τη φετινή χρονιά, αλλά με όσα έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες, με την αλλαγή προπονητή, τις τρεις συνεχόμενες νίκες και την επιστροφή των έξι βαθμών, το κλίμα έχει αλλάξει κατά πολύ προς το καλύτερο.

Από την άλλη πλευρά ο Χερμάν Μπούργος “έλαμπε” μετά το τέλος της αναμέτρησης, στέλνοντας… φιλάκια στην εξέφδρα μετά τις δηλώσεις που έκανε στη συνδρομητική τηλεόραση, αλλά και δείχνοντας το… πάθος του πριν αποχωρήσει για τα αποδυτήρια. Ο 53χρονος τεχνικός συνέχισε το σερί του με τρεις συνεχόμενες νίκες, κάτι που έκανε για πρώτη φορά φέτος ο Άρης, με την “αύρα” του να σπρώχνει την ομάδα προς την επίτευξη του τελευταίου στόχου που της έχει απομείνει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button