Ποδόσφαιρο

Τα φορ του Άρη έχουν τον τρόπο απέναντι στον Παναθηναϊκό!

Όταν ο Άρης σκοράρει κόντρα στους «πράσινους», έχει (συνήθως) ως σκόρερ έναν σέντερ φορ.

Ο Άρης επικράτησε του Παναθηναϊκού με 2-0, έχοντας ως σκόρερ για άλλη μια φορά τον… συνήθη ύποπτο, Λορέν Μορόν.

Είναι γεγονός πως από τη στιγμή της επανόδου του Άρη στη πρώτη κατηγορία (σεζόν 2018/19), οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκουν δίχτυα απέναντι στο «τριφύλλι», με τη βοήθεια των κεντρικών τους επιθετικών.

Η αρχή έγινε το 2018, όταν ο Γιουνές από το σημείο του πέναλτι νίκησε τον Διούδη, σε ένα παιχνίδι που είχε λήξει με 1-1.

Την επόμενη σεζόν, ο Άρης φιλοδώρησε με 4 γκολ την ομάδα του Γιώργου Δώνη, με τον Μπράουν Ιντέγιε να βάζει το «κερασάκι στη τούρτα», πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Άρη.

Χαρακτηριστικό είναι πως ακόμη και ο Ντάνιελ Μαντσίνι σκόραρε στο ΟΑΚΑ, στις πρώτες του εμφανίσεις ως φορ, ενώ στα playoffs της ίδιας σεζόν (2020/21), ήταν η σειρά του Δημήτρη Μάνου να βρει δίχτυα στη Λεωφόρο, με τους δύο ποδοσφαιριστές να σκοράρουν σε ισάριθμα «διπλά» του Άρη στην Αθήνα, με 0-1 και 1-2 αντίστοιχα.

Την αμέσως επόμενη σεζόν, ο Άρης έκανε «σεφτέ» στις νίκες υποδεχόμενος τον Παναθηναϊκό, με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά να πετυχαίνει νωρίς το μοναδικό γκολ της συνάντησης.

Η εξαίρεση έγινε πέρυσι, οπού τα μόλις δύο γκολ σε τέσσερις αγώνες κόντρα στους «πράσινους», ήρθαν από τα πόδια των Μόουζες Οντουμπάτζιο και Χουάν Ιτούρμπε.

Δε γινόταν φέτος να «σπάσει» η παράδοση των σέντερ φορ, με τον Λορέν Μορόν να πετυχαίνει το 7ο γκολ του στο πρωτάθλημα, στο παιχνίδι της Κυριακής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button