Ποδόσφαιρο

Τα τρεξίματα και οι εντάσεις το… «κλειδί» και για τη νέα χρονιά

Οι εντάσεις στις οποίες δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση από τον Άκη Μάντζιο πέρυσι ήταν ένα από τα σημαντικά στοιχεία της ελκυστικής εικόνας που παρουσίασε ο Άρης μετά την έλευση του.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε δύσκολο έργο ώστε να δώσει βελτιώσει τα τρεξίματα των παικτών μέσα στο γήπεδο, εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά και κορωνοϊού. Παρόλα αυτά  η βελτίωση ήταν αισθητή, τόσο γενικά, όσο και ειδικά, με τους αριθμούς των ποδοσφαιριστών και τα επιπλέον μέτρα στα οποία είχαν εντάσεις στη διάρκεια των αγώνων.

Το κομμάτι αυτό είναι άκρως σημαντικό και στα φετινά πλάνα του έμπειρου τεχνικού, μόνο που το μικρό διάστημα της προετοιμασίας δεν του επιτρέπει να ανεβάσει απότομα τους ρυθμούς και ενώ σε έναν μήνα έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Από τη μία είναι αναγκασμένος να πάει λίγο πιο… γρήγορα το πρόγραμμα της προετοιμασίας, προσπαθώντας όμως παράλληλα να κρατήσει μία ισορροπία στο κομμάτι των εντάσεων και να τις ανεβάζει σταδιακά, ώστε να μην… σκάσει την ομάδα και να είναι όσο το δυνατόν πιο “φρέσκια” για τα πρώτα δύο επίσημα παιχνίδια της χρονιάς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button