Ποδόσφαιρο

Τα τετ α τετ με Καμαρά!

Ο Χερμάν Μπούργος έχει εστιάσει στον Μαυριτανό επιθετικό, εξηγώντας του συνεχώς τι ζητάει απ’ αυτόν μέσα στα παιχνίδια.

Η απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά το καλοκαίρι και κυρίως τα χρήματα που ξοδεύτηκαν από τον Θόδωρο Καρυπίδη για την απόκτησή του, δημιούργησαν μεγάλες προσδοκίες. Σίγουρα μέχρι τώρα ο Μαυριτανός φορ δεν έχει δώσει στην ομάδα αυτά που όλοι περίμεναν, κυρίως στον τομέα του σκοραρίσματος.

Άλλωστε το βιογραφικό ποτέ δεν μιλούσε για έναν κλασικό γκολτζή, αλλά μάλλον για έναν περιφερειακό επιθετικός, που μπορεί να παίξει και στην κορυφή. Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη έχει ήδη στο μυαλό του την απόκτηση ενός κλασικού επιθετικού το καλοκαίρι, αλλά μέχρι τότε ξέρει ότι πρέπει να στηριχθεί στον Καμαρά.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχει συνεχή τετ α τετ μαζί του, προσπαθώντας να του εξηγήσει τι θέλει από εκείνον. Η κίνηση που έκανε ο 26χρονος επιθετικός στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη και έφερε το πρώτο γκολ του Άρη ικανοποίησε τον Μπούργος, που μετά την ολοκλήρωση του ματς μίλησε μαζί του, απονέμοντάς του τα εύσημα.

Φυσικά ο 53χρονος προπονητής θέλει να συνεχίσει ο Καμαρά στους ίδιους ρυθμούς, αφού από τη δική του αποτελεσματικότητα θα κριθούν πολλά για την επίτευξη του στόχου που έχει απομείνει στον Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button