ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Τα ρεκόρ από το ξεκίνημα της Τότεναμ του Ποστέκογλου

Καλύτερο ξεκίνημα και από εκείνο της αήττητης Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ έχει κάνει η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου.

Ασταμάτητο το «τρένο» του Άγγελου Ποστέκογλου. Έπειτα από δέκα αγωνιστικές, η Τότεναμ βρίσκεται στην κορυφή της Premier League, πέντε βαθμούς πιο πάνω από τη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ, έχοντας ωστόσο ένα ματς παραπάνω.

Τα «σπιρούνια» δεν σταμάτησαν ούτε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και με μπροστάρη τον Σον έκαναν την «απόδραση», επικρατώντας με 2-1. Έτσι η Τότεναμ έφτασε μετά από δέκα αγωνιστικές τους 26 βαθμούς, έχοντας οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες, γράφοντας έτσι το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του συλλόγου.

Ένα ξεκίνημα που ωστόσο είναι γενικότερα ιστορικό. Η δουλειά που γίνεται από τον Ελληνοαυστραλό τεχνικό είναι τόσο μεγάλη που, ούτε καν η αήττητη Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ, είχε καταφέρει να γράψει τέτοιες επιδόσεις μετά από δέκα αγωνιστικές.

Οι «Invincibles» είχαν συγκεντρώσει 24 βαθμούς μετά από δέκα αναμετρήσεις, έχοντας επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες, με την Τότεναμ του Ποστέκογλου να έχει αυτή τη στιγμή δύο περισσότερους βαθμούς. Ένα τρομερό επίτευγμα, από ένα πολύ δυνατό σύνολο που σε κάθε αναμέτρηση παρουσιάζεται και πιο συμπαγές.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button