Ποδόσφαιρο

Τα πλάνα του Πάρντιου για το ματς της Λιβαδειάς

Ο Άγγλος τεχνικός είδε χθες όλους τους παίκτες του, εξαιρουμένου του Ενκουλού, να τίθενται στη διάθεσή του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Με ικανοποίηση είδε ο Άλαν Πάρντιου στη χθεσινή προπόνηση τον Πίτερ Ετέμπο να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, δίνοντάς του μία έξτρα επιλογή για το αυριανό (21/12, 15.00) ματς στη Λιβαδειά.

Ο Άγγλος τεχνικός έκανε χθες τις δοκιμές του στην προπόνηση που έγινε στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, έχοντας αρκετά ερωτηματικά για τη σύνθεση της ενδεκάδας.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να επιστρέψει ο Χουλιάν Κουέστα, έχοντας μπροστά του τους Γιακούμπ Μπράμπετς και Μάρβιν Πίρσμαν, με τους Μπράντλει Μαζικού (αριστερά) και Μόουζες Οντουμπάζιο (δεξιά).

Στα χαφ η τριάδα θα αποτελείται από τους Μπράιαν Νταμπό, Ματέο Γκαρσία και Μάνου Γκαρθία, εκτός αν κριθεί απόλυτα έτοιμος ο Πίτερ Ετέμπο και μπει στη θέση του Νταμπό ή του Μάνου.

Στην επίθεση οι Αντρέ Γκρέι στην κορυφή και Λουίς Πάλμα (αριστερά) είναι σίγουροι, με τον Χουάν Ιτούρμπε να είναι το φαβορί για το δεξί “φτερό”, σε σχέση με τον Ράφαελ Καμάτσο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button