Ποδόσφαιρο

Τα πλάνα ενδεκάδας του Τερζή

Μία απροσδόκητη απουσία της τελευταίας στιγμής έχει να διαχειριστεί ο νέος προπονητής της ομάδας, αυτή του Γιακούμπ Μπράμπετς, ο οποίος προφυλάσσεται για τη συνέχεια.

Όσον αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει, ο Χουλιάν Κουέστα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Φαμπιάνο Λέισμαν και Νικολάς Ενκουλού μπροστά του και τους Μόουζες Οντουμπάζιο δεξιά και Μπράντλει Μαζικού αριστερά.

Στη μεσαία γραμμή θα έχουμε την επιστροφή του Πίτερ Ετέμπο, που θα έχει δίπλα του τον Μπράιαν Νταμπό, με τον Βλάντιμιρ Νταρίντα να παίζει πιο μπροστά τους, με εναλλακτικό ενδεχόμενο τον Ματέο Γκαρσία να είναι στην τριάδα και τον Τσέχο να γυρίζει πιο πίσω.

Όσον αφορά την επίθεση λογικά θα έχουμε αλλαγή στην κορυφή, με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά να είναι στο βασικό σχήμα, τον Λουίς Πάλμα να αγωνίζεται αριστερά και έναν εκ των Ματέο Γκαρσία ή Χουάν Ιτούρμπε στο δεξί άκρο.

Το καλό είναι ότι ο Τερζής έχει αρκετές επιλογές μεσοεπιθετικά να φέρει και από τον πάγκο, καθώς υπάρχουν οι Αντρέ Γκρέι, Ράφαελ Καμάτσο, αλλά και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, για να αλλάξουν την εικόνα της αναμέτρησης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button