Ποδόσφαιρο

Τα πλάνα για το “Καραϊσκάκης”

Ο Τόλης Τερζής έχει να αντιμετωπίσει την απουσία του Λούκας Ρουπ, αλλά και την κατάσταση των διεθνών και κυρίως του Καμαρά, που επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη.

Οι κιτρινόμαυροι θα δώσουν τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα, καθώς μετά το σημερινό (02/04, 21.00) ματς με τον Ολυμπιακό, ακολουθούν αυτά με Παναθηναϊκό στο “Βικελίδης” (05/04, 19.30) και ΑΕΚ (09/04, 18.00) εκτός έδρας, οπότε χρειάζεται διαχείριση από την πλευρά τους.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ένας εκ των Μάριου Σιαμπάνη ή Χουλιάν Κουέστα, με τον Έλληνα πορτιέρο να έχει το προβάδισμα. Στο κέντρο της άμυνας το σταθερό δίδυμο, Φαμπιάνο Λέισμαν και Γιακούμπ Μπράμπετς, έχοντας δεξιά τους τον Μόουζες Οντουμπάζιο και αριστερά έναν εκ των Μάρβιν Πιρσμαν ή Μπράντλεϊ Μαζικού.

Στη μεσαία γραμμή οι σίγουροι είναι οι Πίτερ Ετέμπο και Βλάντιμιρ Νταρίντα, ενώ για την τρίτη θέση όλα θα εξαρτηθούν από την ετοιμότητα του Λουίς Πάλμα. Αν ο Ονδουριανός κριθεί ότι είναι ΟΚ, τότε θα πάρει τη θέση του πίσω από τον φορ, σε διαφορετική περίπτωση ο Σεΐχ Ντουκουρέ θα είναι δίπλα στον Ετέμπο στα χαφ, με τον Νταρίντα πιο μπροστά.

Στα άκρα της επίθεσης ο σίγουρος είναι ο Ματέο Γκαρσία, με έναν εκ των Χουάν Ιτούρμπε ή Ράφαελ Καμάτσο για την άλλη θέση. Όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης είναι πιθανό να έχουμε επιστροφή στην ενδεκάδα για τον Αντρέ Γκρέι, με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά να μένει στον πάγκο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button