Ποδόσφαιρο

Τα οφέλη της παρουσίας του Πάλμα!

Η εμφάνιση του Λουίς Πάλμα στο παιχνίδι με την Γκόμελ, αποτελεί μια πρώτη δικαίωση των ανθρώπων του Άρη, που πίστεψαν στο ταλέντο του 22χρονου ποδοσφαιριστή από την Ονδούρα.

Ο Άρης τού προσέφερε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και τον «ανάγκασε» με το ενδιαφέρον του, πέρυσι τον Ιανουάριο, να βγει για πρώτη φορά εκτός της χώρας του, προκειμένου να κάνει το ευρωπαϊκό του όνειρο πραγματικότητα. Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η βελτίωση που δείχνει και τα άλματα προόδου που κάνει, επιστρέφοντας μέρος της εμπιστοσύνης του Μπούργος και δικαιώνοντας ταυτόχρονα τον Θόδωρο Καρυπίδη για την επιλογή του.

Ο ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού Άρη ήταν εκείνος που αποφάσισε πέρυσι να επενδύσει στο ταλέντο του Πάλμα, δίνοντας ένα ποσό περίπου 200 χιλιάδες ευρώ στη Βίντα. Χρήματα τα οποία έχει ήδη σχεδόν αποσβέσει, αν κρίνουμε από τη συμμετοχή που έχει ο 22χρονος σε κρίσιμους αγώνες (βλ. ΑΕΚ, Γκόμελ) αλλά και από τις ποδοσφαιρικές… μετοχές του, που έχουν ανοδική τάση.

Ήδη, στα γραφεία της ΠΑΕ έχουν φτάσει προτάσεις για τον Πάλμα, μια εκ των οποίων μάλιστα ήταν από ομάδα του MLS. Η απάντηση του Άρη στην προσφορά των 2 εκατομμυρίων ευρώ ήταν αρνητική, καθώς εκτιμάται ότι η αξία του ποδοσφαιριστή, με εμφανίσεις όπως η προχθεσινή, θα εκτοξευτεί κι άλλο και ο Άρης μπορεί να έχει τεράστιο όφελος.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button