Μπάσκετ

Τα λεφτά που «έκλεψαν» από τον Άρη με τις αποφάσεις τους!

Ο Άρης θα μπορούσε να έχει πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ παραπάνω στα ταμεία του, αρκεί να μην είχαμε… τη μία σφαγή μετά την άλλη.

Δεδομένα για την όγδοη θέση υπάρχουν πολλά πράγματα που φταίνε. Είναι από τη μία πλευρά οι τραυματισμοί, είναι και κάποια παιχνίδια που ο Άρης δε θα έπρεπε να χάσει, όπως με τον Κολοσσό και το Λαύριο.

Αναντίρρητο γεγονός είναι όμως ότι χωρίς τις σφαγές, ο Άρης θα κέρδιζε Περιστέρι, Προμηθέα και Καρδίτσα, τρεις νίκες που θα έβαζαν τον Άρη στη τρίτη θέση σε ισοβαθμία με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Άρης λοιπόν θα είχε τη δυνατότητα να παίξει μέχρι και οκτώ(!) εντός έδρας παιχνίδια και να φτάσει μέχρι την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Άλλωστε οι κιτρινόμαυροι το έδειξαν, τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν από κανέναν.

Με τη τρίτη θέση ο Άρης θα έπαιρνε bonus 100.000 ευρώ από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, ενώ ακόμη και 6 παιχνίδια να έδινε η ομάδα με τα μισά να ήταν sold out, θα φτάναμε σε έσοδα που καλύπτουν ένα πολύ καλό συμβόλαιο παίκτη!

Αλλά λίγο οι τραυματισμοί, λίγο ο Άρης και πολύ περισσότερο οι… καμικάζι της ΕΟΚ, δεν επέτρεψαν στον Άρη να διεκδικήσει αυτά τα έσοδα…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button