Ποδόσφαιρο

Τα λάθη στη διαχείριση από τον Μάντζιο

Ο Άκης Μάντζιος είναι ο προπονητής που συμμάζεψε όλα τα κακώς κείμενα του Άρη, αναλαμβάνοντας μια ομάδα που ξεκίνησε στραβά και με πολλά λάθη από τον περασμένο καλοκαίρι, αλλά πέραν των διαιτητικών λαθών στον χθεσινό τελικό, έκανε και αυτός τα δικά του.

Σίγουρα ήταν αυτός που είχε και έχει σημαντικό μερίδιο στην πορεία του Άρη με τον τελικό και στη γενικότερη βελτίωση της ομάδας και στον αγωνιστικό της χαρακτήρα. Σοβαρές ελλείψεις δεν μπόρεσαν να καλυφθούν εκ των έσω, προχώρησε με τους παίκτες που είχε και έφτασε μέχρι ένα σημείο, πριν κάνει το επόμενο βήμα.

Χθες σε ένα τέτοιο κομβικό παιχνίδι, επιστράτευσε όλους τους παίκτες που μπορούσαν να δώσουν ποιότητα, όμως η έλλειψη βάθους στον πάγκο αποτέλεσε τροχοπέδη στην εξέλιξη. Σε κάθε περίπτωση, ο Μάντζιος έδειξε διστακτικός να πάρει γρήγορες αποφάσεις όταν μόλις στο 51′ ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Κώτσιρα…

Και όταν αποφάσισε να ρίξει τον Φετφατζίδη στο παιχνίδι, η Φραπάρ τον… πρόλαβε με την απίστευτη “μαϊμού” αποβολή του Νταρίντα. Το κομμάτι των ευθυνών στη διαχείριση του τελικού από τον Μάντζιο είναι σημαντικό, αν και εγκλωβίστηκε και ο ίδιος από την απίθανη Γαλλίδα ρέφερι.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button