Ποδόσφαιρο

Τα… κενά και οι αποφάσεις

Μία εβδομάδα πριν από την επιστροφή των ποδοσφαιριστών του Άρη στη Θεσσαλονίκη, με ιατρικές εξετάσεις και την έναρξη των πρώτων προπονήσεων ενόψει της νέας σεζόν.

Στο υπό διαμόρφωση ρόστερ υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά, εκκρεμότητες, κενά, αλλά και οι “σίγουροι” που θα αποτελέσουν τη “βάση” της ομάδας, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα, όπως διαπιστώθηκε στην τελευταία μεταγραφική σύσκεψη, καταβάλλει προσπάθεια εντός της εβδομάδας να τελειώσει τις πρώτες υποθέσεις και να προχωρήσει άμεσα σε deal, με παίκτες των οποίων οι υποθέσεις είναι λίγο πιο προχωρημένες.

Συγκριτικά με πέρυσι στον Άρη θέλουν το φετινό καλοκαίρι ν’ αποφύγουν την κωλυσιεργία και αν είναι δυνατόν στο κύριο στάδιο της προετοιμασίας (τον Ιούλιο στη Βουλγαρία) να έχει σχηματοποιηθεί ένα σημαντικό μέρος του ρόστερ.

Οι παραλείψεις είχαν οδηγήσει το περσινό καλοκαίρι την ομάδα σε προετοιμασία… ειδικών συνθηκών, γεγονός που πλήρωσε στην προσπάθειά της να διεκδικήσει την πρόκριση στα play offs του Conference League.

Βέβαια, σε σχέση με πέρυσι φέτος έχει πολλά περισσότερα συμβόλαια σε ισχύ. Ασχέτως αν κάποια από αυτά υπάρχει η πρόθεση να λυθούν κι αυτό ενδεχόμενος δημιουργήσει επιπλέον εκκρεμότητες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button