Μπάσκετ

Τα θετικά και τα αρνητικά του Μπανκς από το draftexpress!

Μία από τις πλέον γνωστές ιστοσελίδες στις Ηνωμένες Πολιτείες ασχολήθηκε με τον Τζέιμς Μπανκς πριν το ντραφτ στο οποίο έλαβε μέρος.

Ο Αμερικανός ψηλός είναι ο παίκτης που ολοκληρώνει το ρόστερ του Άρη και αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στο τι περίμεναν από αυτόν οι αναλυτές του ντραφτ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Σε ότι έχει να κάνει με τα θετικά του, η γνωστή Αμερικανική ιστοσελίδα ανέφερε:

Εντυπωσιακό φυσικό προφίλ για έναν σέντερ με τεράστιο άνοιγμα χεριών. Εντυπωσιακά εξελιγμένος με πολύ μεγάλο περιθώριο εξέλιξης. Είναι αρκετά ευκίνητος για το μέγεθος του, βελτιώνεται στο κομμάτι της σκληράδας και χρησιμοποιεί το σώμα του για να δημιουργήσει χώρο στην επίθεση. Θα κυνηγήσει ριμπάουντ και εκτός της περιοχής του.

Έχει αρκετή αξία ως rim protector χάρη στο στο μέγεθος του και το άνοιγμα χεριών του. Έχει εξαιρετικά ένστικτα και καλό τάιμινγκ στο μπλοκ, ενώ είναι καλός μπλοκέρ και στο ένας με έναν και ως δεύτερος αμυντικός.

Μπορεί να τελειώσει πολύ ωραία με δεξιό χουκ και έχει δείξει ανά περιόδους καλή επαφή με τις βολές.

Από την άλλη τα αρνητικά που ανέφερε η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι τα εξής:

Είναι περισσότερο μακρύς από ότι εκρηκτικός το οποίο τον περιορίζει στα τελειώματα του και σαν ριμπάουντερ με πολλούς αντιπάλους. Παίζει κυρίως κάτω από τη στεφάνη και δεν είναι τόσο κινητικός παρά το μέγεθος του.

Είναι αρκετά περιορισμένος επιθετικά, χάνει πάσες, δεν έχει τρομερή επαφή και συγκεκριμένες κινήσεις στις οποίες μπορεί να καταφεύγει.

Έχει αρκετό δρόμο ακόμη να διανύσει στη δημιουργία και τις βάσεις στην άμυνα, ειδικά στην περίμετρο. Έχει βελτιωθεί πολύ αλλά έχει ακόμη σημαντικά περιθώρια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button